MA - VRIJ 09:00 - 17:00
058 844 20 32

Bouwkundige keuring

Meer zekerheid bij de staat van je (toekomstige) huis!

BOUWKUNDIGE KEURING

Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij aan- of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal in te zien. Voorzien van foto’s, wordt het bouwkundig onderzoek digitaal naar u verzonden. Het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren inspecteur.  Een bouwkundige inspectie vinden wij een hoofdzaak!

SAMENWERKING

Een goede samenwerking verbetert het bouwproces, en dus gaan onze adviseurs met alle partijen in gesprek. Van de architect tot de aannemer en onderaannemers. Door met alle partijen in overleg te gaan worden de belangen van alle partijen zichtbaar, en zorgen onze adviseurs ervoor dat iedereen op één lijn zit.

RELATIES

We geloven in duurzame samenwerkingen en besteden veel aandacht aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties in de markt. Maar we stappen ook rustig zelf op verkopende partijen af om samen naar oplossingen te zoeken. Transparant en zonder verborgen agenda’s.

JOUW PROJECT, ONZE ZORG

Kienbouwadvies beschikt over de juiste ervaring en kennis om je project van begin tot einde te managen. Zodat je project op tijd en innen het budget, volgens de juiste procedures wordt opgeleverd.
Wij van Kienbouwadvies behartigen de belangen van jouw project en besparen je geld, tijd en zorgen.

Vraag hier je bouwkundige keuring aan

Betalen is niet mogelijk op dit moment.
Chat openen