MA - VRIJ 09:00 - 17:00
058 844 20 32

Aankoopkeuring

Alle fasen van de aankoopkeuring voor je, geheel ontzorgd en super snel geregeld

AANKOOPKEURING

Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning.

Een door ons gemaakt rapport vertelt u exact wat de bouwtechnische staat van een woning is

De aankoopkeuring bestaat uit onderzoek naar verschillende elementen. Denkt u maar eens aan de toestand van een dak, pannen, materiaal en meer. Belangrijk, want bij de aankoop van een huis wilt u niet voor onverwachte kosten opdraaien.

Wilt u zeker weten dat u een juiste keuze maakt. Laat Kienbouwadvies dan een aankoopkeuring voor u uitvoeren.

SAMENWERKING

Een goede samenwerking verbetert het bouwproces, en dus gaan onze adviseurs met alle partijen in gesprek. Van de architect tot de aannemer en onderaannemers. Door met alle partijen in overleg te gaan worden de belangen van alle partijen zichtbaar, en zorgen onze adviseurs ervoor dat iedereen op één lijn zit.

RELATIES

We geloven in duurzame samenwerkingen en besteden veel aandacht aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties in de markt. Maar we stappen ook rustig zelf op verkopende partijen af om samen naar oplossingen te zoeken. Transparant en zonder verborgen agenda’s.

JOUW PROJECT, ONZE ZORG

Kienbouwadvies beschikt over de juiste ervaring en kennis om je project van begin tot einde te managen. Zodat je project op tijd en innen het budget, volgens de juiste procedures wordt opgeleverd.
Wij van Kienbouwadvies behartigen de belangen van jouw project en besparen je geld, tijd en zorgen.
Chat openen