MA - VRIJ 09:00 - 17:00
058 844 20 32

Bouwmanagement

Alle fasen van het bouwproces voor je, vanaf het ontwerp tot en met de ingebruikname.

BOUWMANAGEMENT

Het bouwproces is complex en zit vol risico’s. Voor een geslaagd resultaat is het verstandig om jouw project te voorzien van een onafhankelijke partij. KienBouwadvies begeleid alle noodzakelijke activiteiten tijdens het ontwerpproces en tijdens de bouw. Wij coördineren en begeleiden.

Bouwprojecten vragen om zorgvuldige afstemming. Als de taken en verantwoordelijkheden niet goed op elkaar aansluiten, kan dat grote gevolgen hebben voor kwaliteit van je project. Deze zorg neemt Kienbouwadvies uit handen.

SAMENWERKING

Een goede samenwerking verbetert het bouwproces, en dus gaan onze adviseurs met alle partijen in gesprek. Van de architect tot de aannemer en onderaannemers. Door met alle partijen in overleg te gaan worden de belangen van alle partijen zichtbaar, en zorgen onze adviseurs ervoor dat iedereen op één lijn zit.

RELATIES

We geloven in duurzame samenwerkingen en besteden veel aandacht aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties in de markt. Maar we stappen ook rustig zelf op verkopende partijen af om samen naar oplossingen te zoeken. Transparant en zonder verborgen agenda’s.

JOUW PROJECT, ONZE ZORG

Kienbouwadvies beschikt over de juiste ervaring en kennis om je project van begin tot einde te managen. Zodat je project op tijd en innen het budget, volgens de juiste procedures wordt opgeleverd.
Wij van Kienbouwadvies behartigen de belangen van jouw project en besparen je geld, tijd en zorgen.
Chat openen