MA - VRIJ 09:00 - 17:00
058 844 20 32

Opleverkeuring

Een belangrijk moment. Daarom raden wij altijd aan een opleverkeuring doen. Dan heeft u een duidelijk overzicht van de eventuele gebreken.

Opleverkeuring

Kien Bouwadvies bied een opleverkeuring tegen scherp tarief. 

Bij een opleverkeuring zal een expert (samen met de bouwer en opdrachtgever) de woning of het gebouw controleren op gebreken. De geconstateerde gebreken aan de woning of het gebouw zal worden vastgelegd op het proces van oplevering. Dit formulier wordt door zowel de bouwer als de opdrachtgever getekend. Zo is voor iedereen duidelijk welke punten nog moeten worden opgelost. Handig voor alle partijen.

Aanvragen van de opleverkeuring

Bij de opleverkeuring dienen zowel de opdrachtgever als het bouwbedrijf aanwezig te zijn. Voor het aanvragen van de opleverkeuring stuurt u een mail naar info@kienbouwadvies.nl met als onderwerp ‘opleverkeuring’. Vermeld de volgende gegevens: – Naam toekomstige bewoner / adres waar de opleverkeuring plaatsvindt / telefoonnummer. – Naam bouwbedrijf / vestigingsplaats / contactpersoon bouwbedrijf / e-mailadres bouwbedrijf. Nadat uw mail is ontvangen wordt binnen een dag contact met u opgenomen.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten voor de opleverkeuring zijn:
– 1 opleverkeuring €223.
* 2 of 3 opleverkeuringen €205 per keuring (aansluitend op één locatie).
* 4 of meer opleverkeuringen €190 per keuring (aansluitend op één locatie).*

Vraag hier je bouwkundige keuring aan

Betalen is niet mogelijk op dit moment.
Chat openen