MA - VRIJ 09:00 - 17:00
058 844 20 32

Projectontwikkeling

The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can’t achieve it.

PROJECTONTWIKKELING

Werken vanuit eigen projectontwikkeling is een belangrijke pijler van Kienbouwadvies. Wij zijn op dit gebied doeners, en zien graag het resultaat. Kienbouwadvies beperkt zich tot feiten. Zo doen wij onderzoek om deze feiten op tafel te krijgen, en alle aspecten zo duidelijk mogelijk te maken. Zo is een duidelijke onderbouwing erg belangrijk, waarin we transparant zijn over alles, dus ook over hoe we tot biedingen komen. Op die manier creëren wij de basis.

PLANONTWIKKELING

Duurzame samenwerkingen en aandacht besteden aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties in dit vakgebied. Ook stappen wij ook rustig zelf op de verkopende partijen af om samen een oplossing te garanderen. Transparantie is KienBouwadvies.

RELATIES

We geloven in duurzame samenwerkingen en besteden veel aandacht aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties in de markt. Maar we stappen ook rustig zelf op verkopende partijen af om samen naar oplossingen te zoeken. Transparant en zonder verborgen agenda’s.

INZICHT

Projectontwikkeling benaderen wij op volle breedte. Van kleine tot grote projecten, de eindgebruiker speelt de hoofdrol. Dat is het geval bij woonwijken tot een woon-zorgcomplex. Net dat beetje extra geven, dat doet KienBouwadvies.

Chat openen