Bouwmanagement

Bouwmanagement heeft tot doel de kwaliteit van de omvang, de tijd en de kosten van een project te beheersen om de tevredenheid van de projecteigenaar te maximaliseren.

Uw bouwproject volledig onder controle houden, weten wat er tijdens elke fase van de bouw speelt en wat de consequenties van onverwachte gebeurtenissen zijn voor uw planning en budget? Kien Bouwadvies is deskundige partner voor goed bouwmanagement. Wij creëren rust, leveren kwaliteit, beperken risico’s en met jarenlange ervaring dragen wij innovatieve, kwaliteitsverhogend en kostenbesparende oplossingen aan.

Wij werken met alle nodige beheersaspecten, weten effectief om te gaan met verschillende belangen binnen uw bouwproject en zijn vertrouwd met relevante regelgeving, wetten en juridische aspecten. Vanuit de beheersaspecten managen wij ook de projectfinanciering, budgetbewaking en kostenbeheersing.

Vanuit de opdrachtgever zijn wij de projectleider van een bouwproject. Het aanspreekpunt en de schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op

Helaas berust op deze tekst copyright