Keuringen

Kien Bouwadvies kan voor u keuringen uitvoeren in en buiten uw gebouw. Wij onderscheiden drie verschillende keuringen:

  • Aankoop keuring
  • Bouwkundige keuring
  • Oplever keuring

Aankoopkeuring

Tijdens een aankoopkeuring van een huis voeren wij een visuele inspectie uit waarbij de bouwtechnische staat van de woning in kaart wordt gebracht. Het doel van een aankoopkeuring is het krijgen van inzicht in de conditie van de woning. Het rapport beoogt een getrouw beeld te geven van de kwaliteit van de woning. U krijgt hierdoor inzicht in de eventuele herstelkosten van het pand.


Bouwkundige keuring

Tijdens een bouwkundige keuring inspecteren wij het huis of gebouw van boven tot onder, en van binnen en buiten. Aan de buitenkant kijkt onze bouwkundig ingenieur naar het voegwerk en schilderwerk. Ook aan de binnenkant controleert hij/zij het schilderwerk. En verder inspecteert hij/zij trapleuningen, elektriciteit, de badkamer en keuken, enzovoort. Heeft het huis een kruipruimte? Ook die ontkomt niet aan de keuring: de fundering, leidingen, het riool… Alles komt aan bod.


Opleverkeuring

Een Opleveringskeuring is een visuele keuring van een nieuwbouwwoning. Kien Bouwadvies inspecteert uw woning kritisch. Uw krijgt direct inzicht in de gevonden bouwkundige gebreken. De opleverkeuring is een belangrijke stap voor het accepteren van uw woning. Om zeker te weten dat uw huis volgens afspraak wordt opgeleverd en dat er geen gebreken zijn, is het verstandig om u te laten bijstaan door Kien Bouw Advies. Wij bekijken uw woning kritisch en vaak met een andere blik dan wanneer u dat zelf doet.


Wilt u meer informatie neem dan contact met ons

Helaas berust op deze tekst copyright